Μαρόπουλος Παύλος

ΜΟΝΩΔΙΑ – ΤΡΑΓΟYΔΙ – AUDITION

Στα παραπάνω τμήματα διδάσκει ο σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Παύλος Μαρόπουλος, διπλωματούχος του ελληνικού Ωδείου, με καθηγήτρια την Γιολάντα Ντι Τάσσο.

Το 1992 παρακολούθησε Master Class στο Athenaeum, με τους κ. Πασχάλη, Ζ. Πηλού, L.Alva και την Ileana Cotrubas. Υπήρξε μαθητής του Τζον Μοδινού.

Το 2000 τραγούδησε στην Νέα Υόρκη στην όπερα του Μ. Θεοδωράκη «Ηλέκτρα» στο Caruege Hall. Στο Εθνικό και στο Ελεύθερο Θέατρο, για αρκετά χρόνια, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές.

Είναι καθηγητής και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Κεντρική Σκηνή» της Μιμής Ντενίση. Έχει λάβει μέρος στην Όπερα Θεσσαλονίκης σε όπερες και οπερέτες με τελευταία μεγάλη επιτυχία τον «Βαφτιστικό» του Θ. Σακελαρίδη. Στην Λυρική Σκηνή την σαιζόν 2012-2011 πρωταγωνίστησε στο Μιούζικαλ του Κώστα Γιαννίδη «Το Μικρόβιο του Έρωτα».

Εκτός του κλασσικού και του σύγχρονου Τραγουδιού, υπάρχει ειδικό τμήμα ρεπερτορίου για αυτά τα είδη τραγουδιού που αφορά επαγγελματίες ή ερασιτέχνες σπουδαστές. Επίσης στο Ωδείο ΕΜΜΕΡΤΟΝ, υπάρχει ταχύρυθμο τμήμα για ηθοποιούς ή τραγουδιστές οι οποίοι θέλουν να προετοιμαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα για να πάρουν μέρος σε audition (για θεατρικό κ.λ π)